Daca doresti sa comanzi online sau telefonic produse de cofetarie de calitate, atunci Cofetaria Denisa Com iti sta la dispozitie !
La noi poti comanda torturi, prajituri, mini-prajituri, pachete cadou, torturi personalizate,torturi de nunta sau torturi de botez, si produse de patiserie cu livrarea in Pitesti si nu numai.

Pentru evenimentele speciale, pe care le doresti a fi perfecte, noi iti oferim o solutii complete pentru seri dulci, pentru a satisface poftele tuturor invitatilor !

Produsele de cofetarie sunt dintre cele mai migaloase si necesita poate cea mai mare atentie la detalii. De la prepararea blaturilor si a foilor de rulada cu lapte si oua proaspete, din cea mai buna faina si pana la intinderea cremelor intre foi – totul se face manual si cu dedicare, astfel incat sa va ajutam sa redescoperiti savoarea prajiturilor de casa din copilarie

Denisa com

De-acum ai pasit intr-o altfel de lume, un taram de basm, in care ideile cele mai bune prind viata intr-un mod miraculos si gustos. O lume care poarta cu sine miros de portocale, de vanilie si de copilarie. O lume a amintirilor calde, pofticioase si dulci. O lume a casutei de turta-dulce a bunicii, a aburilor de cozonac si a bunatatilor pufoase. Adauga la toate acestea ingrediente 100% naturale, un praf de unicitate, o echipa de ”bunici” mereu la datorie, multa pasiune, inventivitate, profesionalism cat cuprinde si vei obtine o altfel de reteta pe care o vei descoperi in sectiunile acestui site…

Contactati-ne pentru a lansa o comanda

contact

Cofetaria "denisa com" pitesti